Slobodan Plačkov

Lični web sajt

hak_port5.bmp

Delphi , Foxpro programer , web dizajner:

- Delphi

- html/CSS , Joomla

- php/MySQL

Imamo 1 gost na mreži
Home SCNet® Serbia

SCNet® Serbia

SCnet Srbija mini logo

SCNet® je stvorio u osnovi novo međunarodno udruženje potrošača, koje je ipak dinamično i širi se neverovatnom brzinom! Ova genijalna ideja se zasniva na višedecenijskom iskustvu u ekonomiji, trgovini, finansijama i upravljanju ljudskim resursima.

Rezultat ove ideje je revolucionarna promena takmičarskih uslova među trgovačkim kućama s jedne strane i olakšanje života i podizanje životnog standarda kupaca s druge strane. Zahvaljujući ovom genijalnom SCNet® sistemu nezaustavljivo se povećava broj potrošača u udruženju kao i broj firmi partnera. Naši zadovoljni partneri s ponosom iznose činjenicu da su članovi našeg udruženja i šire tu informaciju ličnom preporukom sa velikim entuzijazmom. Naša kompanija je u proteklom periodu postigla značajne rezultate kako u tehničkom tako i u poslovno strateškom pogledu.

Nemojte se više dvoumiti, jer što se pre registrujete u SCNet® sistemu, to pre ćete početi da koristite njegove finansijske prednosti (naš moto je: zaradite iz svojih rashoda).

Danas je preko 150 raznovrsnih firmi iz Novog Sada i preko 670 firmi širom Srbije na listi partnera, a njihov broj svakodnevno raste. Značajan broj firmi prodaje i robu široke potrošnje.

Kliknite za objašnjenje principa rada i zarađivanja SCNet® Serbia AD.

Možete pogledati i prezentaciju O firmi i poslovnoj mogućnosti.

Ne možete ništa izgubiti: registracija je besplatna! Kliknite na  registracija u SCNet® Serbia. Spisak  partnera dobijate klikom na dugme Partneri (zgodan je Tabelarni pregled).

 

Ostajem otvoren za sva pitanja.

Slobodan Plačkov

Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

 

*  *  *

Poslednje ažurirano (ponedeljak, 28 februar 2011 13:36)

 
Baner